(Aankomende) studenten feesten onder wakend oog van JSN

22 juli 2013
22 juli 2013, Opmerkingen: Reacties uitgeschakeld voor (Aankomende) studenten feesten onder wakend oog van JSN

De ‘Eurekaweek’ is de jaarlijkse introductieweek voor nieuwe studenten van de Erasmus Universiteit, die kort voor aanvang van het academisch jaar wordt gehouden. Gedurende de week worden studenten op avontuurlijke en feestelijke wijze bekend gemaakt het met reilen en zeilen in de Maasstad, ontdekken zij het culturele leven van Rotterdam als studentenstad en de gezelligheid van de vele studenten(gezelligheids)verenigingen die de stad telt.

Ook dit jaar waakt JSN Beveiliging weer over de veiligheid van (aankomende) studenten tijdens  de Eurekaweek. Zo verzorgen wij de beveiliging bij de studentenverenigingen R.S.V. Santus Laurentius, het Rotterdamsch Studenten Corps (R.S.C.) en de Rotterdamsche Vrouwelijke Studentenvereeniging (R.V.S.V.), als mede op de Erasmus Universiteit zelf tijdens de Cantus op 21 augustus.

Logo Erasmus Universiteit Rotterdam ZWART

Rotterdamsch_Studenten_Corps_Wapen    logo_rvsv    laurentius

 

Comments are closed.