Bewoners Cavent slapen rustig met JSN

12 september 2016
12 september 2016, Opmerkingen: Reacties uitgeschakeld voor Bewoners Cavent slapen rustig met JSN

JSN is er trots op te verkondigen dat wij sinds kort verantwoordelijk zijn voor de nachtbewaking bij Cavent in Strijen. Cavent bestaat sinds 1967 en is een kleine zelfstandige wooninstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Bewoners kunnen hier zelfstandig of begeleid wonen onder toeziend ook van zorgprofessionals.

Omdat de omgang en de omgeving bij deze klant bijzondere vaardige beveiligingsprofessionals vereist, is JSN in de arm genomen als veiligheidspartner voor Cavent. ’s Nachts waken onze beveiligers over de rust rondom het pand, zodat de bewoners veilig en rustig kunnen slapen, en zorgverleners zich kunnen focussen op hun werk.

Comments are closed.