Vragen? over Beveiliging in den Haag

Contact!

Beveiliging Den Haag

JSN Beveiliging & Services is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf. JSN Beveiliging & Services biedt professionele beveiligingsoplossingen waaronder objectbeveiliging, horecabeveiliging, winkelbeveiliging, evenementenbeveiliging en receptiediensten.

Al ruim 20 jaar zijn wij zichtbaar en onzichtbaar aanwezig ter bevordering van een veilige (werk) omgeving van onze klanten.

Beveiligingsdiensten Den Haag met oog voor service

Of u nu een gecertificeerde verkeersregelaar, gediplomeerd beveiliger of een charmante hostess nodig heeft, JSN levert waakzaam personeel waarmee u voor de dag kunt komen. Onze medewerkers worden niet alleen getraind in het verhogen van veiligheid, maar worden ook zorgvuldig geselecteerd op een representatief en correct voorkomen en op klantvriendelijkheid.

JSN Beveiliging & Services is voor de één een sterke 'onzichtbare' partner achter de beveiligingscamera's, voor de ander een zichtbaar aanwezige kracht op de werkvloer.
Welke beveiliging Den Haag u ook wenst, wij zijn graag het visitekaartje van uw bedrijf of evenement!

Onze beveiligingsdiensten:

Beveiliging Den Haag & meer

Naast het leveren van beveiliging is JSN krachtig in servicediensten. Hieronder vallen het leveren van professionele verkeersregelaars, het bieden van receptiediensten, het maken van een ontruimingsplan voor instellingen en (grote) evenementen en het leveren van brandwachten die de veiligheid op o.a. scheepswerven, evenementen, ziekenhuizen, winkelcentra en bouwplaatsen verhogen.

Is er haast bij de beveiliging? JSN levert snel beveiliging in Den Haag en daarbuiten. Als het moet binnen 2 uur!

Offerte beveiliging Den Haag

Voor helder advies over uw (object)beveiliging, een zeer scherpe offerte of meer informatie over één van onze andere beveiligingsdiensten kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.

010- 8208019 of via info@jsnbeveiliging.nl