Vragen? over Beveiliging in Rotterdam

Contact!

Beveiliging Rotterdam

JSN Beveiliging & Services is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf. Het hart van ons beveiligingsbedrijf is gevestigd in Rotterdam. JSN Beveiliging & Services biedt professionele beveiligingsoplossingen waaronder objectbeveiliging, horecabeveiliging, winkelbeveiliging, evenementenbeveiliging en receptiediensten.

Al ruim 20 jaar zijn wij zichtbaar en onzichtbaar aanwezig ter bevordering van een veilige (werk) omgeving van onze klanten.

Beveiligingsdiensten Rotterdam met oog voor service

Of u nu een gecertificeerde verkeersregelaar, gediplomeerd beveiliger of een charmante hostess nodig heeft, JSN levert waakzaam personeel waarmee u voor de dag kunt komen. JSN Beveiliging & Services is niet alleen het beveiligingsbedrijf achter uw beveiligingscamera's, maar maakt ook regelmatig zichtbaar onderdeel uit van uw werkvloer en/of bedrijfsuitstraling.

Onze medewerkers worden daarom niet alleen getraind in het verhogen van veiligheid, maar worden ook zorgvuldig geselecteerd op een representatief en correct voorkomen en op hun klantvriendelijkheid. Wij zijn graag het visitekaartje van uw bedrijf of evenement!

Onze beveiligingsdiensten Rotterdam

Beveiliging Rotterdam & meer

Naast het leveren van beveiliging is JSN krachtig in servicediensten. Hieronder vallen het leveren van professionele verkeersregelaars, het bieden van receptiediensten, het maken van een ontruimingsplan voor instellingen en (grote) evenementen en het leveren van brandwachten die de veiligheid op o.a. scheepswerven, evenementen, ziekenhuizen, winkelcentra en bouwplaatsen verhogen.

Haast met uw beveiliging? JSN levert snel beveiliging in Rotterdam en daarbuiten. Als het moet binnen 2 uur!

Offerte beveiliging Rotterdam

Voor helder advies over uw (object)beveiliging in Rotterdam e.o., een zeer scherpe offerte of meer informatie over één van onze andere beveiligingsdiensten kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. 010-8208019 of via info@jsnbeveiliging.nl