Onze diensten

Vragen? Direct zaken doen?

Contact!

Louter Professionals

JSN Security en Services zorgt ervoor dat het personeel op de juiste tijd en op de juiste plek aanwezig is en als volwaardig beveiligingsbeambte het opgedragen werk uitvoert.
Wij leveren uitsluitend gediplomeerde beveiligingsbeambten. Hiervan hebben de meeste medewerkers meer dan vijf jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Indien gewenst werken wij in uw bedrijfskleding om als één bedrijf te worden gezien. Daarbij krijgen onze mensen de opdracht alleen te handelen uit uw naam zodat uw bedrijf te allen tijde in zorgzame en veilige handen is!

Zorgvuldigheid

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij JSN wordt veel aandacht besteed aan de competentie van onze beveiligers. Zo verzorgen wij opleidingen, weerbaarheidstrainingen en natuurlijk BHV cursussen, zodat onze beveiligingsmedewerkers optimaal geprepareerd zijn voor iedere opdracht. Daarnaast worden opdrachten voorbereid door gekwalificeerde medewerkers met risicoanalyses, beveiligings- en ontruimingsplannen.

Ad-hoc dienstverlening

Door ons grote personeels-/oproepbestand is het leveren van beveiligers binnen 2-24 uur mogelijk. Daarmee zijn wij toonaangevend in flexibele dienstverlening binnen de Randstad.


Veelgestelde vragen

Zijn jullie gecertificeerd als beveiligingsbedrijf?
JSN Beveiliging is een gecertificeerd en vergunninghoudend beveiligingsbedrijf, goedgekeurd door het Ministerie van Justitie onder N.D. nr. 3565.
Zijn alle beveiligingsmensen ook gediplomeerd?
Onze medewerkers zijn gediplomeerde beveiligers met geldige beveiligerspas en hebben dan ook de bevoegdheid om voor u als beveiliger te werken.