Hotelbeveiliging

Hotelbeveiliging: waakzaam en gastvrij

JSN biedt u beveiligers die te allen tijde het visitekaartje zijn van uw hotel, zowel in de avond- als nachtelijke uren. Wij zijn meer dan thuis in deze tak van dienstverlening.

Veiligheid en veelzijdigheid

Onze beveiligers stralen naast de discipline van een ervaren beveiliger continu klantvriendelijkheid en gastvrijheid uit tijdens hun werk als nachtportier. Welke situaties zich in de late uren binnen een hotel ook voordoen, JSN blijft altijd gastvrij naar uw gasten toe.

Vooraf bespreken wij de mogelijkheden met de opdrachtgever om in deze stille periode van de nacht enkele taken van het reguliere personeel over te laten nemen door onze nachtportiers. De beveiligers van JSN kunnen in de hotels alle meest voorkomende werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan het uitvoeren van surveillanceronden met extra oog voor de brandpreventie in het hotel of posten in de lobby, receptiewerkzaamheden en het verrichten van diverse taken in de nachtelijke uren. Onze medewerkers beschikken over enorme discipline om de stille uren in een hotel nuttig op te vullen.