Portofoons

Communicatie apparatuur (portofoons)

Meteen portofoons huren?

Direct aanvragen

Bij een project valt of staat alles met een goede en betrouwbare communicatie. Op plaatsen waar mensen met elkaar moeten kunnen communiceren is een portofoon het communicatiemiddel bij uitstek om bereikbaarheid en mobiliteit over grote en kleine afstanden te realiseren.

portofoons002Met het huren van portofoons, headsets en andere accessoires bij JSN Services BV verzekert u zichzelf van een zorgeloos evenement en een feilloze communicatie. Voor de verhuur van portofoons werken wij met een betrouwbaar en hoogwaardig assortiment. Of het nu gaat om vier of vierhonderd portofoons, twee of zestien kanalen, met of zonder basispost en/of steunzender, een dag, week, maand of voor onbepaalde tijd. Door onze jarenlange ervaring met de communicatie via Kenwood en Motorola portofoons zijn wij exact op de hoogte van mogelijkheden en eventuele beperkingen van de verschillende portofoons in uiteenlopende omstandigheden. Portofoonverhuur bij JSN betekent:

  • Kwalitatief goede apparatuur (gemiddeld genomen niet ouder dan 1 jaar)
  • Zekerheid van goede werking (apparatuur wordt getest voor verzending)
  • Handzaam verpakt en verzorgd aangeleverd
  • Professionele uitstraling
  • Flexibiliteit (in aantallen, toelevering, bereikbaarheid etc.)

portofoons003Welke portofoons?

De juiste portofoons bij de juiste toepassing. Vergunningsvrij of met vergunning? Met steunzender/repeater, basispost of mobiele post? Of heeft u EX portofoons nodig met ATEX classificatie voor werkzaamheden onder extreme omstandigheden? Voor heel veel verschillende doeleinden heeft JSN Services BV een passende oplossing. Een deel van onze klanten werkt niet dagelijks met portofoons. Vanuit een nevenfunctie zoals bijvoorbeeld bestuurslid of vrijwilliger van een vereniging, moet er wel eens ‘iets geregeld’ worden. Hoe weet u dan zeker of u wel de juiste oplossing kiest? Wij adviseren u graag persoonlijk over de juiste communicatieapparatuur voor uw doeleinden.

portofoons004Hoe werkt het?

Portofoons huren is bij ons heel eenvoudig. Op ons online aanvraagformulier vult u het aantal portofoons, headsets, reserve accu’s en andere gewenste accessoires in. Vul tevens eventueel de gebruikstoepassing in. Nadat u dit formulier voorzien van uw volledige NAW-gegevens heeft verstuurd, ontvangt u van ons per e-mail een vrijblijvende offerte. Pas wanneer u deze offerte voorzien van uw akkoord aan ons heeft geretourneerd is uw aanvraag definitief.

Wilt u ook gemakkelijk huren? Plaats dan nu uw vrijblijvende aanvraag, of neem voor meer info contact met ons op via 010 – 462 46 18.


Aanvraagformulier portofoonverhuur

Uw gegevens
Welke apparatuur wilt u aanvragen?
Houd de [ctrl] knop ingedrukt om meerdere items te selecteren.
U kunt in het veld 'Opmerkingen' exacte aantallen opgeven.
 
Ik wil exact deze selectieAdviseer mij over uw aanbod
 
Opmerkingen


Let op

Op het huren van portofoons en andere goederen zijn onze verhuuurvoorwaarden van toepassing. Vergeet deze niet te lezen bij het ondertekenen van uw offerte.

Klik hier