Vragen? Hondenbrigade Rotterdam

Contact!

Hondenbrigade Rotterdam: preventief en effectief

Hondenbrigade is een vorm van beveiliging waarbij de hulp van bewakingshonden wordt ingezet. De veiligheid van zowel de geleider als die van onze opdrachtgever en/of het te beveiligen object wordt met de inzet van hondenbrigade sterk vergroot.

Hondenbrigade, de inzet van een beambte met hond, wordt veelal gebruikt bij objectbewaking. Denkt u bijvoorbeeld aan het bewaken van bedrijventerreinen en bouwlocaties, bij de inzet van mobiele surveillance en alarmopvolging. Ook wordt bij evenementen en de beveiliging van VIPS regelmatig een beroep gedaan op de hondenbrigade.

Speuren en waken

JSN Hondenbrigade Rotterdam heeft diverse beveiligingsbeambten in dienst die samen met hun eigen gecertificeerde hond(en) de hondenbrigade vormen. Het grote voordeel van het inzetten van een beveiliger met hond is dat van een hondenbrigade een grote preventieve werking uitgaat.

Daarnaast zijn bewakingshonden in staat om personen en/of goederen op te sporen die zich in de directe omgeving van een inbraak bevinden of schuilhouden. Uiteraard is het mogelijk om de hondenbrigade bij elke vorm van dienstverlening als zelfstandige of ondersteunende bewaking in te zetten.

Wilt u meer weten over de JSN Hondenbrigade?

Voor een vrijblijvend en ori├źnterend gesprek neemt u contact op met 010-8208019 of per e-mail via info@jsnbeveiliging.nl