Na een weergaloos Hifi Festival begin juli, waar JSN beveiligers waakten over de veiligheid van deelnemers en artiesten, volgt medio augustus weer de jaarlijkse introductieperiode in Leiden voor nieuwe studenten: de EL CID-week. Gedurende deze week worden aankomende studenten bekend gemaakt met hun nieuwe universiteit, studiestad en de studentenverenigingen. JSN zal op verscheidene locaties zorg dragen voor een veilig en plezierig verloop van de festiviteiten, waaronder studentenvereniging Minerva.

Ook in de overige studentensteden zal JSN aanwezig zijn voor de veiligheid van alle deelnemers. Zo waken wij over de sociëteit van UVSV in Utrecht gedurende de Uitweek. En in Rotterdam bij de studentenverenigingen Laurentius, RSC en RVSV gedurende de Eurekaweek. Ook zijn wij in Delft tijdens OWEE bij vereniging Sint Jansbrug en bij Ceres in Wageningen tijdens de AID.

Dankzij een langdurige samenwerking met verenigingen en evenementen door heel Nederland is JSN ervaren in de omgangswijzen met en tradities van studenten. Waar andere, onervaren beveiligers mogelijk excessief reageren op verscheidene scenarios weten onze professionals situaties effectief te de-escaleren op een vriendelijke doch effectieve wijze. Zo bewaren wij een positieve en veilige ervaring voor iedereen gedurende de beveiliging van sociëteiten, festivals en meer.