Ook in 2018 zit JSN niet stil! Wederom is JSN present bij het culinaire evenement Tafel op Zuid op Katendrecht, Rotterdam. Op 24 en 25 maart 2018 kon er genoten worden van al het moois dat de zuidkant van Rotterdam te bieden heeft. Tijdens het evenement stonden beveiligers van JSN in voor de veiligheid van bezoekers en deelnemers.

In mei waren onze beveiligingsmedewerkers op touw om het Stadsfestival Op z’n Rotterdams in goede banen te begeleiden. Van toegangscontrole tot toezicht – een veilig en plezierig evenement behoeft een professionele blik op beveiliging, gecombineerd met een gastvrije filosofie. Deze maand luidde tevens de aanvang aan van werkzaamheden aan het vastgoedproject Little Coolhaven. Onze verkeersregelaars staan daar via collega-bedrijf MBS om het bouwverkeer en doorgaand verkeer in goede banen te leiden.

Tenslotte was JSN ook weer present bij Culinair Heiloo, in juni 2018, om te waken over de veiligheid van alle gasten.

Met jarenlange ervaring in evenementenbeveiliging is JSN uw ideale partner voor ieder soort evenement. Van beveiligers tot verkeersregelaars, neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.