Het weer is er al klaar voor, en JSN ook. Onze gediplomeerde professionals bieden uw bezoekers een gastvrije en veilige ervaring. De komende maanden zal JSN weer de beveiliging verzorgen voor een veeltal festivals en evenementen, van advies en ontruimingsplannen tot toegangscontrole en de aanwezigheid van onze beveiligers zowel gedurende het evenement als tijdens de op- en afbouw.

Als de kat van huis is… Van 17 februari t/m 21 februari 2016 vond in Leiden het jaarlijkse Sine Regno plaats bij L.S.V. Minerva. Gedurende dit evenement gelden de gebruikelijke ‘mores’ niet meer en wordt er feest gevierd door de leden. Door de gastvrije, alerte, maar discrete houding zijn onze evenementenbeveiligers ideaal inzetbaar bij studentenevenementen. Dankzij onze jarenlange ervaring met verenigingen dragen we zorg voor een effectief optreden met oog voor de gebruikelijke gang van zaken op de studentensociëteit.

5 mei 2016 vieren we de vrijheid. In Rotterdam wordt dat o.a. gedaan bij het Liberty Bevrijdingsfestival op de parkeerplaats van het Excelsior stadion Woudestein. Als vaste beveiligingspartner van Excelsior zal JSN ook tijdens dit evenement zorg dragen voor het terrein en de bezoekers. Van toegangscontrole tot objectbeveiliging en crowd control – JSN is de ideale partner voor evenementenbeveiliging.

Beleef Heer Hugowaard vindt plaats van 20 t/m 22 mei. Het meerdaagse culinaire evenement biedt bezoekers op meerdere locaties in de Midddenwaard gelegenheid om op culinair avontuur te gaan en kennis te maken met nieuwe geuren en smaken. Beveiligers van JSN dragen zorg over de veiligheid van bezoekers op verschillende locaties, zodat de aanwezigen in alle rust kunnen proeven en toasten.

Tijdens het stadsfestival Op Z’n Rotterdams (27 t/m 29 mei 2016) wordt op 7 locaties de stad gevierd in de vorm van mode, eten, theater, kunst en muziek. Omdat sommige locaties een complete functie-transformatie ondergaan zijn beveiligingsprofessionals van JSN van op- tot afbouw aanwezig om een veilig verloop van zaken te bewaken. JSN is door haar uitgebreide ervaring met meerdaagse evenementen de ideale partner om de veiligheid van bezoekers op verschillende locaties tegelijk te coördineren.

Houdt het nieuws in de gaten, ook de zomer van JSN is weer druk gevuld met interessante projecten!