Animale beveiliging

Animale beveiliging

Bij deze vorm van beveiliging is de bewakingshond van grote toegevoegde waarde. De veiligheid van zowel de geleider als de klant en/of het object wordt sterk vergroot.

Preventief en effectief
Deze combinatie van beambte met hond wordt veelal ingezet bij objectbewaking. Denk bijvoorbeeld aan het bewaken van bedrijventerreinen en bouwlocaties, mobiele surveillance, evenementen en VIPS. Het grote voordeel van het inzetten van een beveiliger met hond is dat er een grote preventieve werking van uitgaat. Zo ontstaat een grotere veiligheid voor zowel geleider als opdrachtgever die beschermd worden door de hond.

Daarnaast zijn bewakingshonden in staat om personen en/of goederen op te sporen die zich in de directe omgeving van een inbraak bevinden of schuilhouden. Uiteraard is het mogelijk om de hondenbrigade bij elke vorm van dienstverlening als zelfstandige of ondersteunende bewaking in te zetten.

JSN Beveiliging specialiseert zich in één van de meest effectieve vormen van drugscontrole: de inzet van drugsopsporingshonden, welke wereldwijd heeft bewezen een doelmatige en preventieve werking te hebben. Door regelmatig drugscontroles met honden uit te voeren wordt bovendien een signaal afgegeven dat gebruik en verhandeling van drugs niet wordt getolereerd, wat leidt tot afname van overlast.

JSN Beveiliging is op verscheidene gebieden gespecialiseerd en kan drugscontroles uitvoeren op o.a.:

  • Scholen
  • Evenementen
  • Horecagelegenheden
  • Transport

Vraag gerust een vrijblijvende offerte op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opemen maar ook een aanvraag via ons contactformulier verzenden. Alle informatie en gegevens vind u op onze contactpagina.

Ja, ik wil meer informatie over: Animale beveiliging
Dienstenformulier - Meer informatie

Bekijk onze andere diensten: