Hotelbeveiliging

Hotelbeveiliging

JSN biedt u beveiligers die te allen tijde het visitekaartje zijn van uw hotel, zowel in de avond- als nachtelijke uren. Wij zijn meer dan thuis in deze tak van dienstverlening.

Veiligheid en veelzijdigheid
Onze beveiligers stralen naast de discipline van een ervaren beveiliger continu klantvriendelijkheid en gastvrijheid uit tijdens hun werk als nachtportier. Welke situaties zich in de late uren binnen een hotel ook voordoen, JSN blijft altijd gastvrij naar uw gasten toe.

Vooraf bespreken wij de mogelijkheden met de opdrachtgever om in deze stille periode van de nacht enkele taken van het reguliere personeel over te laten nemen door onze nachtportiers. De beveiligers van JSN kunnen in de hotels alle meest voorkomende werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan het uitvoeren van surveillanceronden met extra oog voor de brandpreventie in het hotel of posten in de lobby, receptiewerkzaamheden en het verrichten van diverse taken in de nachtelijke uren. Onze medewerkers beschikken over enorme discipline om de stille uren in een hotel nuttig op te vullen.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opemen maar ook een aanvraag via ons contactformulier verzenden. Alle informatie en gegevens vind u op onze contactpagina.

 

Ja, ik wil meer informatie over: Hotelbeveiliging
Dienstenformulier - Meer informatie

Bekijk onze andere diensten: