Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Elk object dient aan bepaalde veiligheidseisen te voldoen. JSN objectbeveiliging heeft ruim 20 jaar ervaring met het beveiligen van objecten. Wij kunnen uw object volledig beveiligen naar uw wens. Door onze ervaring kunnen wij een grote meerwaarde bieden waardoor u volledig ontzorgt word. Ook weet u dan zeker dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet in.

Tarieven

Wij bieden uiterst scherpe tarieven en leveren de hoogste kwaliteit voor uw objectbeveiliging.  JSN Beveiliging levert beveiliging op maat voor uw object

Deze service omvat een totaalpakket van diverse taken, waaronder:

  • Alarmopvolging
  • Receptiediensten
  • Camera bewaking
  • Brand-/Sluitrondes
  • Toegangscontrole / Visitatie
  • Preventief aanwezig zijn in en rondom het object
  • Hondenbrigade

JSN heeft gediplomeerde beveiligers in dienst zodat wij altijd een representatieve en vakkundige beveiliger aan uw bedrijf kunnen bieden. Professionaliteit staat bij JSN hoog in het vaandel, wat wij ook voor uw bedrijf kunnen uitstralen.

Dienstverlening

Onder object beveiliging vallen een aantal werkzaamheden die op verschillende locaties kunnen worden uitgevoerd. Objectbeveiliging vindt bijvoorbeeld plaats bij kantoren, hotels, ziekenhuizen, scholen en diverse andere objecten en/of organisaties. Het belangrijkste bij objectbeveiliging hoort is het tegengaan van onregelmatigheden en het signaleren van situaties die mogelijk schade kunnen veroorzaken.

In de praktijk zijn er verschillende soorten werkzaamheden om dit te doen. Bijvoorbeeld door het leveren van receptiediensten, toegangscontrole (portierdiensten), nachtelijke controle en/of surveilleren in en rondom het object. De werkzaamheden kunnen door beveiliger ter plaatse worden uitgevoerd, of door iemand op afroep/alarmmelding of zoals steeds vaker voorkomt: met cameratoezicht.

Ook werkzaamheden die gerelateerd zijn aan object beveiliging worden uitgevoerd door beveiligingsbedrijven. Hierbij moet u denken aan sleutel/pasbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers, beantwoorden van de telefoon, het opvolgen van alarmmeldingen en het uitvoeren van bijvoorbeeld brandcontroles.

Ja, ik wil meer informatie over: Objectbeveiliging
Dienstenformulier - Meer informatie

Bekijk onze andere diensten: