Cursus ESO (Event security officer)

Opleiding Evenementenbeveiliger

Lijkt het je leuk en uitdagend om tot professioneel Evenementenbeveiliger te worden opgeleid en op verschillende evenementen en festivals te werken? Ben je flexibel, sta je fysiek en mentaal sterk in je schoenen? Hou je ervan om met een enthousiast team samen lange dagen te maken en een belangrijke bijdrage te leveren aan de veiligheid op evenementen en festivals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Want met een erkend diploma Evenementenbeveiliger  – Event Security Officer (ESO) op zak hoef je geen festival meer te missen.

Het beveiligen van een evenement is een vak apart. Er wordt vaak luchtig tegenaan gekeken, maar het is hard werken. De kunst is om in de rol van gastvrouw of gastheer een goede sfeer te behouden. Ook op momenten dat het er om spant. Voor een deel moet je dit in je hebben, voor een ander deel leer je dat bij ons.

De opleiding Evenementenbeveiliger bestaat uit twee delen, een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel wordt afgesloten met een officieel SVPB examen. Voordat je start met het praktijkgedeelte van je opleiding word je door een politieambtenaar gescreend of je met politie/justitie in aanraking bent geweest

Voor meer informatie
Stichting Opleidingscentrum JSN
‘Gravenweg 320
2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
085-0735530