Ook het afgelopen najaar hebben de beveiligers van JSN niet stilgezeten. Dankzij onze gastvrije aanpak in de evenementenbeveiliging hebben bezoekers van Rotterdamse Kost, afgelopen september, een veilig en plezant evenement kunnen bezoeken, met ruim gelegenheid tot genieten van het spectaculaire culinaire aanbod.

Onze mensen zijn veelgevraagd om hun professionaliteit en representatieve uitstraling. Zo staan per december beveiligingsmedewerkers van JSN via collega-bedrijf MBS bij het European Patent Office in Rijswijk tijdens de laatste fase van hun verbouwing, en worden onze verkeersregelaars ingezet in de omleiding van het verkeer ter plaatse.

Verder is JSN tevens aanwezig op de Amsterdamse Zuidas, waar in het kader van de herontwikkeling van het WTC en 2Amsterdam de nodige werkzaamheden plaatsvinden. De gediplomeerde verkeersregelaars van JSN zorgen hier voor een veilig en vakkundige begeleiding van het verkeer op locatie.

Wist u dat JSN naast beveiliging ook gediplomeerde verkeersregelaars beschikbaar heeft? Ideaal voor het begeleiden van verkeer tijdens evenementen of werkzaamheden. Kijk voor meer informatie op jsntraffic.nl.