Bouwterreinen zijn niet alleen bemand wanneer er gewerkt wordt, maar moeten ook bemand worden werkzaamheden stil liggen. Dit is precies waar JSN beveiliging komt kijken en vanaf november zullen wij voor een bouwproject van onze klant Bouwbedrijf Remmers de bewaking doen. Dit houdt in dat er 5 dagen in de week nachtbewaking zal staan en in het weekend zelfs 24 uur bewaking.

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw bouwterrein te beveiligen? JSN Beveiliging is onder andere gespecialiseerd in objectbeveiliging. Stuur een mailtje en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

JSN levert niet alleen beveiligingsmedewerkers, maar ook verkeersregelaars. Vaak zijn onze verkeersregelaars door ons opgeleid en zijn zeer breed inzetbaar. Via onze klant Flex Group levert JSN in november verkeersregelaars aan KLM Cargo, de vrachtdivisie van de Nederlandse vliegtuigmaatschappij KLM.

Ook op zoek naar verkeersregelaars voor uw evenement, zowel eenmalig als voor een langere periode? JSN biedt veel mogelijkheden en wij staan zeer open die met u te bespreken. Neem eens contact met ons op!