Wanneer het land weer op pad gaat om nieuwe dingen te ontdekken onder de warme Hollandse zomerzon staan de beveiligingsprofessionals van JSN klaar om te waken over de veiligheid van bezoekers op de vele festivals, feesten, tentoonstellingen en andere locaties door het land heen. De komende zomer kunt u onze beveiligers vinden op:

Den Haag Scultpuur 2016 – 23 mei t/m 21 augustus.

Elke zomer tovert het Museum Beelden aan Zee het Haagse Lange Voorhout om tot een gratis openluchtmuseum voor de stad, met dit jaar als thema de moderne beeldhouwkunst uit Brazilië. JSN waakt op dit evenement middels camera’s en personeel over de veiligheid van bezoekers en de integriteit van de tentoongestelde beelden.

XXIe Lustrum Unitas S.R. – 1 januari t/m 2 december.

Het gehele kalenderjaar 2016 staat in het kader van het éénentwintigste lustrum van de Utrechtse studentenvereniging Unitas. Zo vindt op 4 juni het festival Radar Outdoor plaats op het Berlijnplein in Utrecht. Dankzij jarenlange ervaring met studentenevenementen is JSN de aangewezen partner voor een plezierig en veilig verloop van alle evenementen.

Hofvijver Regatta – 3 juni.

Jaarlijks organiseert de Haagste Studenten Roeivereniging Pelargos een boord-aan-boord roeiwedstrijd voor bedrijven, politici en studenten, in de Haagse Hofvijver, dit jaar gaat de opbrengst naar het Fonds Gehandicaptensport. Voor het tweede jaar staan de ervaren beveiligers van JSN in en rondom het evenement om de veiligheid van publiek en sporters te bewaken.

Culinair Heiloo – 10 t/m 12 juni.

Landgoed Willibrordus staat volledig in het teken van culinair genieten. Onder het genot van drankjes en muziek gaat het publiek op culinaire ontdekkingstocht door het aanbod van de diverse restaurants uit Heiloo en omstreken. Beveiligers van JSN zijn representatief en gastvrij, en zorgen daarom voor een vriendelijke ontvangst en veilig verloop van het evenement.

Intercorporale Zomerspelen – 26 juni.

De zomer van 2016 staat in het teken van sport, en dat geldt ook voor studenten. In Leiden vindt namelijk de eerste editie van de Intercorporale Zomerspelen plaats, een sportevenement met aansluitend feest voor studenten van alle ‘corporale’ studentenvereniging van het land. JSN zal gedurende dit evenement waken over de veiligheid van sporters en publiek.