De dagen worden korter, de thermometer daalt en de jaarlijkse feestdagen komen er weer aan. Voor JSN betekent dat een extra alerte houding rondom alle projecten waar wij over waken. Want of het nu midden in de grote winkelstraat tijdens de kerstdrukte is, of hartje winter, ’s nachts, buiten in het donker — u kunt er bij ons op vertrouwen dat onze mensen hun post zullen bewaken.

Gedurende de kerstperiode verzorgen wij voor MBS Group de 24-uurs bewaking rondom het terrein waar de bouwwerkzaamheden voor Amsteltower op het punt staan aan te vangen. Het gebied wordt momenteel klaargemaakt voor de aanvang van constructie, en vooral met de langere nachten houden onze ervaren beveiligers een waakzame blik op alle activiteiten in en rondom het terrein. Verder verzorgt JSN in Amsterdam voor Executive Security Services International de nachtbewaking in diverse hotels.

Omdat onze beveiligers worden geselecteerd op een gastvrije, representatieve houding, kunnen onze klanten vertrouwen op een positieve ervaring voor alle genodigden. Zo stonden beveiligers van JSN in voor de veiligheid van bezoekers van het sfeervolle Winters Heiloo-evenement dat plaats vond van 20 t/m 22 november. In Rotterdam wordt de nieuwe winkel ‘We are Labels’ aan de Meent op 11 december feestelijk geopend. Gedurende de feestelijkheden zal JSN waken over de veiligheid van gasten, winkel en koopwaar.

Tenslotte wensen de directie en het personeel van JSN Beveiliging & Services u alvast prettige feestdagen, en een veilig en voorspoedig nieuw jaar!