Bekijk hier onze nieuwsberichten:

Creators Golf Club

Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met Fantube. Zij organiseerde samen met YoutubeNL het evenement Creators Golf Club, waar influencers en golf pro’s het tegen elkaar opnamen in een toernooi op 19 juli. Voor dit evenement mochten wij beveiligers leveren. Het was een fijne samenwerking en het evenement is zeer goed verlopen.

Westerpop

In het weekend van 7 en 8 juli vond Westerpop plaats in Delft. Het evenement was op een gezellig terrein met twee podia, waar we in samenwerking met de organisatie toezicht en beveiliging hebben kunnen aanbieden.  Het mooie weer en hechte sfeer hielpen zeker mee met het goede verloop van dit weekend.

Goudkoorts

JSN Beveiliging heeft tijdens Goudkoorts zowel beveiligers als support geleverd aan R.S.V Sanctus Laurentius. Tijdens deze verenigingsdies viert de studentenvereniging in Rotterdam een week lang haar bestaan. Ook vond er een JSN Vu dag plaats, een dag gesponsord door JSN Beveiliging in het thema Déjà Vu.

Walhallaweek

In april vond de jaarlijkse Walhallaweek plaats bij R.S.C./R.V.S.V in Rotterdam. Al enige tijd leveren wij voor deze studentenvereniging en tijdens deze week beveiligers en support om ondersteuning te bieden. Ook afgelopen Walhallaweek mochten wij dit weer doen en is het goed verlopen.

Lustrum W.S.R. Argo

In juli dit jaar zal de vereniging W.S.R. Argo haar 22e lustrum vieren vanwege het 110 jarig bestaan. Namens JSN Beveiliging zullen hier Beveiligers en support aanwezig zijn om alles goed te laten verlopen en hulp te bieden waar nodig.