Vacature verkeersregelaar

Ons netwerk, jouw kracht. Wil je aan de slag als verkeersregelaar op vaste en/of flexibele basis? JSN werkt met een team van vaste en flexibel inzetbare verkeersregelaars. Kies zelf of je langdurig beschikbaar bent, of juist alleen op oproepbasis wilt werken, wordt onderdeel van een dynamisch team met leuke klussen door heel Nederland.

Geen diploma? Geen probleem. JSN kan onder voorwaarden jouw opleiding tot verkeersregelaar verzorgen. Zo kom je goed beslagen ten ijs!

Op dit moment zoekt JSN landelijk verkeersregelaars. Je kunt als oproepkracht, in parttime en/of vast dienstverband worden ingezet voor het regelen van verkeer rondom bouwwerkzaamheden en evenementen, en in sommige gevallen als lid van het Quick Response Team.

Voor de functie gelden de volgende algemene eisen:

  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (bij voorkeur ook Engels);
  • Je hebt een representatieve-, klantvriendelijke- en flexibele instelling;
  • Je bent een teamspeler en multifunctioneel inzetbaar;
  • Je bent bereid om herkenbare bedrijfskleding te dragen;
  • (Bezit van een auto en rijbewijs B is een pré.)

Ben je in het bezit van een diploma Landelijk Bevoegd Verkeersregelaar? Dan kun je na je sollicitatie meteen aan de slag. Heb je nog geen diploma? Geen probleem: informeer dan ook naar de opleidingsmogelijkheden bij JSN. JSN is een bevoegd verkeersregelaars op te leiden, waardoor je binnen een aantal dagen al aan de slag kunt!

Voldoe je aan deze voorwaarden?
JSN biedt haar verkeersregelaars een goed salaris, reiskostenvergoeding en werkkleding. Alleen schriftelijke sollicitaties of sollicitaties per email worden in behandeling genomen. Telefonisch wordt er geen informatie verstrekt.

Solliciteer nu en mail naar info@jsnbeveiliging.nl

Vacature verkeersregelaars

Wij zijn altijd op zoek naar verkeersregelaars

Welkom bij JSN Beveiliging

JSN Beveiliging is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf en levert ervaren, gediplomeerde beveiligingsprofessionals aan horeca, winkelcentra, bedrijven en evenementen. Wij zetten ons actief in voor een veilige en vertrouwde omgeving ten behoeve van onze klanten.

Zij maakt gebruik van haar 20 jarige ervaring en dit tegen een verrassend en uiterst concurrerend tarief! Of u nu een gecertificeerde verkeersregelaar, gediplomeerd beveiliger of een charmante hostess nodig heeft, JSN levert het en indien nodig binnen 24 uur.

Tevreden klanten: