Na een succesvol en plezierig verlopen HIFI Festival eerder deze zomer maken de beveiligers van JSN zich weer op voor de universitaire introductieweken van eind augustus. Zo waakt JSN over de veiligheid van (aankomende) studenten gedurende de Eurekaweek in Rotterdam bij Laurentius, het RSC/RVSV en studentendiscotheek Bikini; gedurende de El Cid in Leiden bij Minerva en studentendiscotheek HIFI; gedurende de AID-weken in Wageningen bij Ceres en SSR-Wageningen; en ten slotte gedurende de OWee Week in Delft bij St. Jansbrug.

Dankzij onze jarenlange samenwerking met studentenorganisaties en -verenigingen weten beveiligers van JSN als geen ander op de juiste manier te waken over de veiligheid van bezoekers bij studentenevenementen. Door de juiste toon en houding van onze beveiligers kan op een ferme, doch gastvrije manier een veilige en plezierige sfeer worden bewaakt voor alle aanwezigen zonder dat dit de veiligheidssituatie aantast. Door intensieve coördinatie met organisatie en belanghebbenden worden situaties op gepaste wijze gede-escaleerd en beschaafd afgehandeld.

Update: sinds kort mogen wij ook studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam begroeten als nieuwe klant van JSN. Gedurende de Eurekaweek in Rotterdam zullen onze beveiligers ook op deze vereniging waken over de veiligheid van bezoekers aan de sociëteit in het hart van de stad!

Zoekt u een betrouwbare en effectieve partij voor de beveiliging van een studenten-evenement? JSN is uw ideale partner daarin.