Met piektemperaturen onder een stralende hemel was zomers genieten nog nooit zo fijn. Een feestje hier, een wedstrijd daar, JSN is er altijd om te waken over uw veiligheid.

Zo stonden beveiligers van JSN bij de Lustrumviering van studentenvereniging Ceres in Wageningen. Dankzij onze jarenlange ervaring met studentenevenementen en -verenigingen biedt JSN een unieke aanpak van daadkrachtige beveiliging met een gastvrije, begripvolle houding. Beveiligers van JSN kennen de studentenwereld goed en weten hierdoor doortastend en professioneel de veiligheid van leden en bezoekers te borgen. Via collega-bedrijf Intelligent Security mogen wij dan ook het gehele aankomende seizoen beveiligers in kostuum leveren voor het hoofdgebouw van Ceres.

Na een korte afwezigheid zijn we ook weer terug bij ADO Den Haag, waar beveiligers van JSN weer zullen waken over toeschouwers en spelers tijdens wedstrijden en andere evenementen.

In Augustus 2018 mogen we bovendien weer de jaarlijkse universitaire introductieweken tegemoet zien. De introductieweek is een bijzondere periode waarin aankomende studenten bekend worden gemaakt met het leven in hun (nieuwe) studentenstad middels meerdere evenementen bij studenten(gezelligheids)verenigingen en de universiteit zelf. Ook dit jaar zullen beveiligingsmedewerkers van JSN aanwezig zijn bij de Eurekaweek in Rotterdam, de A.I.D. in Wageningen en de OWee in Delft.